Noticias

L’equip de TRAM felicita les festes amb un vídeo solidari amb l’associació 1.000 i una Nineka

TRAM ha realitzat un vídeo solidari per recolzar l’associació 1.000 i una Nineka, ni un nen amb càncer en la seva lluita contra el càncer infantil i felicitar les festes a través de les xarxes socials. Amb la compartició d’aquest vídeo protagonitzat per l’equip del Tramvia de Barcelona, i una donació de 10.000 € s’ajudarà a donar a conèixer i impulsar el projecte.

Al vídeo, realitzat amb motiu de les festes de Nadal, hi apareixen 40 treballadors i treballadores de tots els departaments que han participat de manera voluntària.

També per escollir la causa solidaria protagonista del clip es va demanar a l’equip de TRAM que proposés voluntàriament projectes al departament de Responsabilitat Social Empresarial que posteriorment es van sotmetre a la votació de tota la plantilla. El projecte 1000 i una Nineka, ni un nen amb càncer és la proposta d’una conductora de la xarxa de Trambaix.

La versió del tema musical nadalenc del vídeo és Boom Boom Boom del grup Grace Mesa. La coordinació del vídeo ha anat a càrrec de l’agència Matèria Creativa, amb la realització del Jordi Cabané i la direcció de fotografia del Jordi Rafart.

Associació 1.000 i una Nineka, ni un nen amb càncer

Un any més, TRAM vincula la seva felicitació de Nadal a una causa solidària. L’any passat, va recolzar la Fundació Pasqual Maragall, l’anterior la campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya i aquest any l’equip del Tramvia ha escollit ajudar a l’associació 1.000 i una Nineka.

El projecte neix de l’experiència de vida de la Maria Rascón, mare d’un infant de Cornellà que no va poder superar el càncer. Gràcies al suport de la ciutat, de l’Ajuntament de Cornellà i d’un grup de dones voluntàries, confeccionen, exposen i venen en cada edició del projecte més de mil ninekas, com a símbol dels més de mil infants diagnosticats de càncer.

Nineka és una agulla de roba, un fermall, un penjoll, que es ven per un preu simbòlic que equival a mitja hora d’investigació oncològica del laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Amb la donació de 10.000€ de TRAM es finançarà l’adquisició d’un ultracongelador pel laboratori de recerca del càncer infantil de Sant Joan de Déu. Aquest nou equipament permetrà congelar mostres de teixits de forma ràpida de cara a la seva posterior crio-preservació o incorporació al banc de tumors pediàtrics del laboratori. Es tracta d’un dels bancs de tumors pediàtrics més complerts del món, amb més de 2.500 mostres, que ofereix la possibilitat de seqüenciar el genoma d’aquestes mostres i identificar noves vies d’investigació.

También podría gustarte

Sin comentarios

Deja una respuesta

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Associació 1000 i una nineka.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.